• Legbordstellingen met tussenvloeren
  • Legbordstellingen

U bent hier

World Bearing Trade magazijn ingericht met palletstellingen en legbordetagevloer

Stow Nederland B.V. heeft bij World Bearing Trade B.V. gevestigd in Vlaardingen een magazijn ingericht met palletstellingen en een legbordetagevloer.

De legbordetagevloer is voorzien van 2 vloerniveaus, daardoor zijn alle legborden makkelijk bereikbaar. Ook is er aan de voorzijde een vrijstaande vloer geplaatst met een belasting van 750 kg/m2 waar de materialen via een kantelhek of een lift naar boven en beneden gehaald kunnen worden! Het totaal aantal legborden van 1.000 x 400 mm is ruim 5.000 stuks met een belasting van 150 per legbord.

Ook de palletstellingen zijn geschikt voor zware pallets, de belasting van de 2.700 mm liggers is 2.400 kg en de jukken zijn geschikt voor lasten met een belasting van ruim 19.200 kg.

Tevens zijn er ook 18 palletlades op grondniveau voorzien, deze lades zijn 85% uittrekbaar met een hendel, voordeel is dat de zware onderdelen in de pallets makkelijk bereikbaar worden.

De veiligheid in dit magazijn staat op een hoog niveau, de stellingen zijn op alle punten voorzien van stijl-en stellingbeschermers.

 

Alle soorten lagers onder één dak

Kogellagers, glijlagers, groefkogellagers, cilinderlagers, naaldlagers, kegellagers, tonlagers, lagerhuizen, taatslagers, CARB lagers en meer…
World Bearing Trade B.V. levert als specialist alle soorten lagers van bekende A-merken en eigen merken voor iedere industrie en sector. WBT staat voor snelle levering, betrouwbare 24-uurs service, professioneel advies en technische ondersteuning.
WBT levert een compleet pakket van producten en diensten onder één dak.

www.wbtonline.nl
 

Terug naar overzichtOfferte aanvragen