• Smallegangentruck hoogbouwstelling
  • Van den Broek magazijn

U bent hier

Van den Broek kiest kwaliteit met Stow hoogbouwstellingen

Onlangs is op het Helmondse bedrijventerrein Hoogeind een nieuw hoogbouwmagazijn van zestien meter hoog gerealiseerd door Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing. Het magazijn biedt ruimte aan 3500 pallets en brengt de totale opslagcapaciteit op 25000 m².

Met het nieuwe warehouse, voorzien van moderne technieken als een smallegangentruck en directe koppeling met het Warehouse Management Systeem, kan Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing de klanten nog beter bedienen met een logistieke totaaloplossing.

In het nieuwe warehouse is gekozen voor palletstellingen van Stow. Directeur en eigenaar Willie van den Broek vertelt: “Kwaliteit is voor ons essentieel. De pallets van onze klanten moeten op de meest veilige manier bij ons worden opgeslagen, zonder dat er schade ontstaat. Daarmee borgen we niet alleen de kwaliteit van de opgeslagen goederen van onze klanten, maar ook de veiligheid van onze eigen medewerkers. Met de palletstellingen van Stow hebben we de kwaliteit gevonden die we zoeken. Ons nieuwe hoogbouwmagazijn, en ook onze andere magazijnen, zijn volledig ingericht met de stellingen van Stow.”

Van den Broek Logistics en Van den Broek Warehousing werd opgericht in 1965 en viert in 2015 dus het vijftigjarig bestaan. Het bedrijf kenmerkt zich door het bieden van logistieke totaaloplossingen: van opslag en orderpicking tot 24-uurspalletdistributie binnen de Benelux. Dit alles onder het principe van door to door, met eigen middelen en eigen mensen.

De opslagloodsen bieden capaciteit aan droge goederen uit de food en non-foodsector. De moderne vloot bestaat uit 75 trekkende eenheden en het dubbele aantal opleggers. Er wordt structureel geïnvesteerd in nieuw materiaal en nieuwe faciliteiten. Zo wordt er enkel gewerkt met Euro 5 en Euro 6 motoren en zijn er negen LZV’s (Lange Zware Voertuigen) aangekocht. Maar ook het nieuwe hoogbouwmagazijn is een goed voorbeeld van de innovatie binnen het bedrijf. De kwaliteit uit zich tevens in de diverse toegekende certificaten, zoals ISO 9001 & 22000 (HACCP), MVO Prestatieladder Niveau 3, FORS Transport for London en SKAL voor de opslag van biologische producten.

Terug naar overzichtOfferte aanvragen