U bent hier

Succesverhalen

Verrijdbare stellingen aangestuurd door WMS

ColdService scoort met verrijdbare stellingen en shuttles

Voor ColdService draait het om meer dan enkel de opslagcapaciteit verhogen, zij onderscheiden zich met hun aanpak: “korte lijnen en alles in eigen beheer”. Verrijdbare stellingen en shuttles vormen de backbone van hun interne logistieke operatie.

Smallegangentruck hoogbouwstelling

Van den Broek kiest kwaliteit met Stow hoogbouwstellingen

Van den Broek uit Helmond heeft een nieuw hoogbouwmagazijn van zestien meter hoog gerealiseerd. Volledig ingericht met hoogbouw palletstellingen van Stow. Het magazijn biedt ruimte aan 3500 pallets en brengt de totale opslagcapaciteit op 25000 m².

Stow palletstellingen bij Dijk Natural Collections

Dijk Natural Collections kiest ook voor de tweede fase van de nieuwbouw voor palletstellingen van Stow

Dijk Natural Collections is in 20 jaar tijd uitgegroeid tot een internationale marktleider op het gebied van natuurlijke decoratiematerialen en woonaccessoires. In 2012 richtte Stow 3 nieuwe magazijn in met palletstellingen. Al snel kwam de behoeft naar nog meer opslagruimte.

Legbordstellingen bij Miss Etam

Miss Etam Zoetermeer vond bij Stow dé uitgelezen opslagoplossing voor hun kunststofbakken met kleding

Bij Miss Etam Zoetermeer wordt kleding uit kunststofbakken gepicked. Hiervoor moesten de bakken onder een hoek staan. Dit hebben we opgelost door aan de voorzijde een J-ligger met een aangelast L-hoekijzer te plaatsen en op de achterzijde op +250mm hoogte een standaard kokerligger te plaatsen. De supports zijn ontwikkeld voor eventuele dozen met kleinere afmetingen.

Legbordstellingen met tussenvloeren

World Bearing Trade magazijn ingericht met palletstellingen en legbordetagevloer

Stow Nederland B.V. heeft bij World Bearing Trade B.V. een magazijn ingericht met palletstellingen en legbordstellingen met tussenvloeren.

Verrijdbare stellingen heftruck

Pallet Shuttle bleek prima keuze voor Bloklands shockfreezer

Dankzij de combinatie van verrijdbare stellingen met automatische palletrolbanen, ging voor Blokland een nieuwe wereld open. Bij de bouw van hun nieuwe shockfreezer koos Blokland opnieuw voor Stow. Stow's pallet shuttle bleek de perfecte keuze voor het nieuwe koelmagazijn.

DAHER vond de ideale opslagoplossing bij Stow

De Franse Groep DAHER is een internationale toeleverancier voor industrie en diensten. Dit Europese bedrijf ontwikkelt, produceert en implementeert geïntegreerde oplossingen voor diverse sectoren, zoals luchtvaart, defensie, kernenergie en industrie. Met vestigingen in 14 landen en een netwerk van partners in 70 landen is het bedrijf een belangrijke speler op de internationale markt. DAHER heeft...

Conventional pallet racking

Densiteit en optimale bereikbaarheid overtuigen Simon Hegele

Simon Hegele begon in 1920 in Karlsruhe met een klein familiaal verhuisbedrijf. Sindsdien werd een lange weg afgelegd. Vandaag beschikt de onderneming die ooit startte met één kar en twee paarden, over ruim 250 transportvoertuigen. In de jaren 1960 kende het bedrijf een sterke expansie. De verhuizingen en het vervoer van meubelen werden geleidelijk aangevuld met diverse hightech...

[node:title]

Stow palletstellingen en carton live storage voor Spar Holding NL

Onder Spar Holding horen twee winkelformules: Spar en Attent. Daarnaast zijn er nog een honderdtal neutrale winkels die gebruikmaken van het logistieke proces (inkoop en distributie) van Spar. Al deze winkels worden beleverd vanuit twee distributiecentra, te weten: DC Noord te Alkmaar en DC Zuid te Waalwijk. In deze laatste installeerde Stow opslagsystemen. Beschrijving van de installatie Stow...

Pagina's