U bent hier

Over ons

Stellingenbouw met meerwaarde

Stow behoort tot de toonaangevende aanbieders van statische opslag- en stellingsystemen. Onze corebusiness richt zich zowel op de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogwaardige stellingsystemen voor de opslag van pallets, kleine onderdelen en langgoed als op het ontwerpen en bouwen van platformsystemen.

Het is ons doel om met onze opslag- en stellingsystemen een meerwaarde voor uw logistiek te creëren. In de afgelopen 40 jaar zijn wij erin geslaagd om flexibele en voordelige systeemoplossingen te ontwikkelen die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen.

LOGISTICS.TV - Stow International in de kijker

Wij zijn een internationaal actieve onderneming en beschikken over drie productievestigingen en ook over een dicht verkoop- en servicenetwerk. Als onderdeel van de Averys Group leveren wij producten en diensten in wereldwijd meer dan 40 landen – met de knowhow van ruim 750 medewerkers, innovatieve ideeën en individuele engineering.

Onze productie

In 1977 begon Stow met de productie in de fabriek in Wevelgem, België. Als gevolg van de uitbreiding op de internationale markt en de groeiende vraag werd het nodig de productiecapaciteit te vergroten. Nadat het moederbedrijf in Wevelgem geen uitbreiding meer toeliet, werden er plannen voor andere productievestigingen ontworpen.

Dottignies/België

In 1998 werd er gestart met de productie in Dottignies. In 2006 investeerde Stow in een capaciteitsuitbreiding en in een volautomatische productie.

Karvina / Tsjechië

Sinds 2008 produceert Stow in Karvina, Tsjechië. In 2015 startte de bouw van een nieuwe fabriek en werd in 2016 in gebruik genomen. Niet veel later was een eerste uitbreiding al in aanbouw. Er is een groot deel van geautomatiseerd die de efficiëntie verder verbetert.

Izmit / Turkije

De Turkse productievestiging van de Averys Group werd onlangs aangepast om Stow producten te produceren. Dit is cruciaal voor het leveren in het Midden-Oosten en Azië-Pacific.