Cantilever racking

U bent hier

Draagarmstellingen

Stockage van lange goederen

Ons Kanti-Stow systeem omvat een compleet gamma aan draagarmstellingen. Voor elk bereik van 50 kg tot 2500 kg per draagarm bestaat een specifieke draagarmstelling.

Draagarmstellingen zijn uitermate geschikt voor metalen of plastic buizen, houtlegborden, profielen en allerhande materiaal dat bereikbaar moet zijn over de volledige breedte. Ook voor het opslaan van grote, moeilijke of zware materialen is een draagarmstelling geschikt. Een heftruck kan vrij inrijden en de goederen tillen zonder daarbij hinder te ondervinden van de draagarmstelling.

De constructie van de draagarmstellingen wordt vervaardigd uit warmgewalste profielen (HEA of IPE) in verschillende afmetingen. Alle draagarmstellingen worden standaard afgewerkt in hoogwaardige epoxy polyester poeder coating. Voor buitenopslag is een thermische verzinking aangewezen.

Draagarmstellingen kunnen naar keuze ingedeeld worden, en zijn flexibel in indeling. De draagarmstelling kan enkel- of dubbelzijdig gebruikt worden, de draagarmen zijn verstelbaar per 50 of 100mm.

Technische karakteristieken van onze draagarmstellingen

  • De kolom en de voet de draagarmstelling zijn samen gelast of gebout.
  • De draagarmstellingen kunnen ofwel enkelzijdig ofwel dubbelzijdig zijn.
  • Kolomhoogte tot 9 meter, geperforeerd per 100mm (of per 50mm in optie).
  • Geschikt voor verhandeling met heftruck of kraan.
  • Grondgeleiding kan in optie voorzien worden. De draagarmen zijn gebout en verstelbaar per 100mm, in overeenstemming met de afmetingen van de gestockeerde goederen.
  • De armlengtes van onze draagarmstellingen variëren van 600 tot 2500mm, afhankelijk van uw noden.